{hrefBegin}
Košík{basketCount} {basketPrice}
{hrefEnd}
 
{changeCurrency}
V*- Detoxikační taktika - 5 kroků v detoxikaci
Místo konání:
13.06.2024 9:00 - 15:30
Hlavní 134
Prštice 664 46
Program:
Seminář (workshop) je zaměřen na praxi a získání sebedůvěry, která je pro vedení úspěšné praxe velmi důležitá. Účastníci semináře střídavě měří (testují), nebo jsou měřeni (testováni) Salvií a následně sestavují kúry. Každý má své tempo a na tomto semináři je prostor k nalezení vlastních schopností. Workshop je vhodný jak pro čerstvé absolventy Joalis Akademie, tak i pro terapeuty, kteří již nějaké zkušenosti mají, ale chybí jim jistota. Seminář se koná v Pršticích u Brna. Možnost práce se Salvií, sadami i programem EAM set.

Vypsané termíny je také možné po předchozí domluvě využívat jako náhradu některého semináře Celoročního praktického kurzu.
Organizační pokyny
Místo konání: PRŠTICE, Hlavní 134
Doprava:
*Je možné na místo dorazit vlastním vozem. Parkovat lze u domu nebo v jeho okolí.
*Pomocí IDS Brno (od hlavního nádraží tramvaj č. 2, směr Modřice - konečná, zde vystoupit a přesednout na autobus č. 510 - směr Ořechov, Silůvky, Prštice (vystoupíte na zastávce "Rozcestí Hlína"). Po vystoupení se vrátíte asi 50-60 metrů proti směru jízdy. Po levé straně najdete dům, který je trochu zasunutý a je před ním nízký plot a parkovací místa. Vchod je přes branku, která je u zahrady mezi domy.
*Je také možné zařídit odvoz z hlavního nádraží pro ty, kteří nemají jinou možnost (tuto službu je nutné z organizačních důvodů zamluvit předem).
Popis:
Poznámka:
Adresa: Hlavní 134, 664 46 Prštice. Bližší informace na www.bodycentrum.cz, tel: +420 545 241 303 nebo email: obchod@bodycentrum.cz; VÝZKUM Joalis - speciální přípravek ZDARMA!
Přednášející:
Pavel Jakeš
Cena:
750,0 Kč
Kapacita semináře:
Celkem míst: 14
Volných míst: 10
Pokud chcete místo na semináři rezervovat online, musíte se nejdříve přihlásit.
Registrace pro zasílání novinek na emailové adrese ecc@joalis.cz
(c) blackies.net