{hrefBegin}
Košík{basketCount} {basketPrice}
{hrefEnd}
 
{changeCurrency}
18.2.2023 BRNO


    Mgr. Marie Vilánková
 
* Mikrobiom a bakteriofágy jako zásadní toxin. Nové poznatky o mikrobiomu, jeho vlivu na imunitu, metabolismus a nervový systém. Slizniční, kožní, vaginální mikrobiom a toxiny, kterého ho ovlivňují včetně bakteriofágů. Inovace přípravků souvisejících s mikrobiomem. 

* Plísně, plísňové toxiny a mykobiom. Problematika přemnožení kvasinek, souvislosti s alergiemi a ekzémy, nádorovou a protivirovou imunitou, autoimunitami. Plísňová a kvasinková ložiska, souvislost s dalšími mikroorganismy. Nové objevené druhy kvasinek a jejich toxiny.
 
Ing. Vladimír Jelínek
 
* Mikroplasty v přírodě a jejich vliv na zdraví člověka z pohledu informační medicíny Joalis. Mikroplastům se prakticky nedá vyhnout. Mikroplasty a hormonální systém. Vliv mikroplastů na imunitní a lymfatický systém člověka. Nový unikátní přípravek na eliminaci mikroplastů z lidského těla.
 
* Rostoucí agresivita a napětí v dnešním světě a její vliv na civilizační potíže člověka. Nové pohledy na účinné zpracování psychického napětí. Pokročilá detoxikace jater a jejich dceřiných orgánů. Přípravky Joalis týkající se detoxikace jater krok za krokem.

 

Registrace pro zasílání novinek na emailové adrese ecc@joalis.cz
(c) blackies.net