{hrefBegin}
Košík{basketCount} {basketPrice}
{hrefEnd}
 
{changeCurrency}
2.10.2021 BRNO

Mgr. Marie Vilánková

Koronavirus a další respirační infekce a jejich ložiska v organismu. Nové poznatky z praxe i ze studií. Jak efektivně ložiska odstraňovat, problémy v cévním systému a psychice.

Imunokomplexy a jejich vliv na zdraví. Souvislost s potravinovými intolerancemi. Imunokomplexy jako forma mikrobiálních ložisek. Vznik imunokomplexů po očkování a narušení cévního systému. Efektivní odstraňování imunokomplexů.

Ing. Vladimír Jelínek

Detoxikace oka a zraku od A až do Z... Vztah mezi psychikou a poruchami zraku. Inovovaný přípravek Joalis OkulaDren® a jeho možnosti využití. Nejčastější druhy toxinů vyskytující se v oku a v jeho přídatných orgánech. Krátkozrakost, dalekozrakost a možnosti návratu zraku k normálnímu stavu. Lze trvale odložit brýle?

Hormonální systém ženy a muže a jeho návaznost na publikaci Joalis - Průvodce lidským tělem i duší, 2.díl - Mozek, nervový systém a jejich detoxikace. Způsob optimální práce s jednotlivými díly Průvodce - návod na to, jak má tyto výukové materiály používat začátečník i pokročilý poradce

Registrace pro zasílání novinek na emailové adrese ecc@joalis.cz
(c) blackies.net